08-21 05 80 order@meguiars.se

Söker du ett sponsorsamarbete?

Vilka kan bli sponsrade?

Alla har möjligheten att bli sponsrade, men vi ställer krav på dom bilar vi sponsrar. Det spelar ingen roll om det är den första bilen du bygger om eller om du redan är en etablerad fordonsbyggare. Det viktiga är att du är seriös och fullföljer det som är avtalat.

Vilka krav sätts på bilbyggaren?

Först och främst är att du har ett fordon som sticker ut från mängden. Vi vill att du åker på mycket träffar och träffar/mässor samt att du är aktiv på sociala medier. Självklart är putsen viktig för oss, bilen bör alltid vara ren och repfri.

Vi ser gärna att bilen är så gott som klar när du skickar in din ansökan, men projektbilar med en tydlig vision kan accepteras.

Våra sponsordekaler ska monteras synligt på ditt fordon och sitta där under hela samarbetet. Du som sponsrad bör nämna oss som sponsorer på alla sociala medier, även eventuella intervjuer och tidningsreportage. På sociala medier används taggen #Meguiarssverige.

Vad får man ut av sponsringen?

Vid start av ett samarbete så skickar vi ut merchandise och dekaler så att det syns att du är sponsrad av oss. Tillsammans med oss går vi igenom vad som gäller angående produkter för just dig. Vi har olika typer av sponsorsamarbeten.

Vad får Meguiar’s ut av att sponsra?

Det vi får ut från ett sponsorsamarbete är reklam. Vi vill självklart synas och det är just därför som vi sponsrar olika fordon. För oss är det väldigt viktigt att du är en Meguiar’s entusiast och brinner för våra produkter eftersom vid ett sponsorsamarbete kommer du att bli en ambassadör för våra produkter.

Varje fordon som vi sponsrar måste skicka in bilder/filmer till oss regelbundet. Materialet kan komma att användas i marknadsföringssyfte.

För att söka sponsring är det viktigt att du har läst allt ovanför och godkänner våra krav.

På grund av Covid-19 och alla inställda träffar har vi tagit ett avbrott i sponsringssammarbeten